Turen fra Haag/Scheveningen til Belgien

Vi sejlede for næsten igen vind fra Haag til Belgien, Ostende. Dvs. vi lå kun en nat i Haag og så en god lang dagstur til Belgien for motor. Vejret var behageligt, og vandet fladt så der var mulighed for at bage kage og brød i gasovnen, som vi nød nybagt. Pigerne hjalp lidt til, hyggede ellers med at tegne. En enkelt lur blev det også til for både Joachim og jeg. Vi kom i havn ved 18-19 tiden om aftenen. Vi lavede mad og tog en aftentur i byen langs kajen, hvor der var meget hyggeligt. Tidevandet var her 7 meters forskel så der var langt ned til bådene i havnen. Vi smagte en Belgisk isvaffel, mens vi indåndede lidt Belgisk varme og atmosfære.

Posted in Nordeuropa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>