Farvel til gaster – alene igen

Selma og venner

Selma, Natasja og Isabel laver lerkrukker

Antigua – den sydlige del af øen er dyr. Selv madindkøb i supermarkederne er dyre. Vi spiser jo helst på båden, så vi køber kun det mest nødvendige her. Vi sejler nok videre i løbet af weekenden til en ny bugt – Jolly Habour – på Antigua som skulle have mere rimelige priser og et større supermarked. Der er også en kapsejlads i disse dage som vi tænker på at tage op til og opleve.

Her til morgen sagde vi farvel til Selma og Camilla (Camilla har faktisk fødselsdag idag, så stort tillykke til hende) som vi har haft besøg af i 9 dage. Det har været rigtig hyggeligt. Selma og vores piger har hygget sig, badet og leget (og haft lidt skolegang). Så nu er vi alene igen på båden. Ja – indtil nye gaster melder sig. Ingen planlagte besøg pt. Men det vil glæde os at have besøg af nye rejselystne hjemmefra. Det er rigtig hyggeligt, men tæt.

Vi har ligget for anker de sidste par dage, men
har hver dag nydt synet af de kæmpe sejlbåde og motorbåde som har ligget i havnen. De er bare mega store. Vi har nogle billeder af de nypolerede både under menuen FOTO og januar 2013. Nok den mest teknisk avancerede sejlbåd Falcon har bl.a. ligget i havnen.
Lady Emily har også ligget i her. Men er en “lille” sejlbåd på 88 fod sammenlignet med de andre. Hvilket Bettina A. også selv nævnte da vi besøgte hende. Camilla og Selma er gode venner med Bettina så vi var til en hyggelig middag på Lady Emily forleden aften.

Isabel og Natasja er blevet rigtig dygtige til at svømme og elsker at bade fra båden. Isabel dykker også lidt ned i vandet med dykkermaske, hvilket er en dejlig fremgang i forhold til hvad hun kunne da vi tog afsted hjemmefra.

Begge piger styrer også fint gummibåden frem og tilbage fra havnen/stranden til båden. Vi nyder at de er blevet fortrolige med disse ting. Lektier har der ikke været så meget af på det sidste, det skal vi have rådet bod på det næste stykke tid. Jeg er nu ikke bange for at de er bagud. De er rigtig dygtige både til dansk og matematik, som er de primære fag vi læser.

Link til billeder

Posted in Caribbean