Aruba

Aruba og på vej mod ColumbiaStranden vi ligger for anker ved.

Vi stikker nu vestpå mod Columbia. Vi har været knap en uge på Aruba efter en 4 dages sejlads fra Puerto Rico over det Caribiske hav for næsten ingen vind. En meget rolig og langsom sejltur. Sejlturen til Columbia tager ca. 3 døgn, og da vejrvinduet ser godt ud, dvs. bedre end det har været længe for denne passage, så må vi af sted snarest.

Aruba er meget turistet og dyrt. De har nogle flotte strande og gode snorkle/dykker muligheder. Vi havde nogle dejlige dage med afslapning og klargøring af båd til Columbia sejladsen.

Hej alle sammen vi har det godt ;-)Der var så meget begroning på bunden af skroget, så Joachim og jeg knoklede i et par timer i vandet for at skrabe det meste af. Der er ingen tvivl, det vil klart give os en bedre hastighed. Måske 1-2 knobs forbedring. Så det er alt arbejdet værd.

Det er utroligt så hurtigt det går med begroningen. Det bliver vist kun værre. Så vi må arbejde noget mere på at få det væk. Nu skal vi så til Columbia, og regner med at tage båden op på land for at give den en slibning, reparation af køl mm. Samt en masse maling, som holder de fleste planter og roer lidt på afstand for en tid.

natasja har skygge for solen

Pigerne glæder sig til at komme til Santa Marta, der er nogle legekammerater de skal mødes med igen. Lige som vi kom til Aruba, mødte vi en australsk familie med to piger på 6 og 9 år. Det kan jo ikke passe bedre til vores piger. Så for en dag blev der leget for fuld hammer inden den anden familie skulle sejle til Santa Marta. Så nu skal der leges igen når vi kommer i havn. Vi kommer til at ligge i en marina, da det er mest sikkert. Man kan også ligge for anker, men sikkerheden er bedre i marinaen mod tyveri. Så det gør vi.

Posted in Caribbean
One comment on “Aruba
  1. Kristian Garde says:

    Hej Christine, Joachim, Isabel og Natasja.
    Det er vel nok dejligt at læse om jeres tur, indholdsrig beskrivelse med gode historier. Også godt at høre, at der er søde og hjælpsomme mennesker rundt omkring i verden, som kan guide jer!
    Knus til jer alle
    mormor og morfar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>