Isabel – 4.b

Dato 21. januar 2014DCIM100GOPRO

Dagbog fra da vi kørte i bil i Costa Rica.

13/1
Vi kom et sted hen hvor vi lejede en bil.
Vi kørte til Jaco og Quepos, og i Quepos sov vi på
Hotel la tres banderas.

14/1

Kørte vi til en dyre park hvor vi så dovendyr ca. Fem, white face monkies, flagermus ca. 20, kollibri rede med små unger.
Og efter det kørte vi i tre timer op og ned op og ned…
Igennem små floder, på grus vej.
På et tidspunkt kørte vi igennem en sky, og et andet sted blev det tåget fordi vi var så højt oppe, det begyndte også at regne.

16-1

Vi startede dagen med fødselsdagssang for mor, og spiste morgenmad på hotellet. Efter vi havde spist morgenmad, legede vi med to danske drenge der hed ”Sebastian og Jonathan”. Vi skulle også se slanger. Så kørte vi bare lidt rundt. På hotelværelset om aftenen spiste vi jordbær.

17-1

Dagen efter skulle vi se Poas vulkanen, men den kunne vi ikke se for skyer. Så kørte vi til det næste hotel og spiste frokost. Efter frokost skulle alle 4 ud at ride.  Natasja og jeg red tit i trav, fordi vi og guidens heste var langsomme. Natasja og far fik hvide heste og mor og jeg fik brune heste.

Vores hotel var tent suits, det er dobbelt senge i et stort telt.

18-1

Vi kørte fra tent suitsne over for at se vulkanen Arinal. Der var ikke meget at se for bare skyer.Så spiste vi pizza og kørte til HOT SPRIGS og badede der. Og så kørte vi på sidste hotel hvor vi sov 2 nætter.

19-1

Vi skulle ud at gå i en park, Monteverde med mange dyr i.

Jeg vil nævne dyrene på engelsk: AGOUTI, VARIGATED SQUIRREL, BLUE MORPHEL BUTTERFLY, MALACHITE BUTTERFLY, HOMMINGBIRDS…

Vi spiste frokost, og kørte op til en skyskov og så ikke nogle dyr, kun myre. Vi skulle også nigth hike, og der så vi frøer ,stink dyr, grå ræve der kravler i træer, vi stod en ½ meter fra en dødelig slange, en ugle, en giftig græshoppe…

KKKHHH

IIISSSAAABBBEEELLL GGGAAARRRDDDEEE WWWOOORRRZZZIIIGGGEEERRR

***********************

Dato 23. januar 2014IMG_6351

1. Ridning

2. Ræv

3. Stinkdyr

 4.Kulde

5.  Frø

1.

Det bedste på turen var at ride. Det er lokal heste man bruger til at ride på og land brug. Det er sjovt at ride i trav. Jeg mener at min hest hed Debello. Min hest var brun.

2.

Vi var på natte tur og vi så 5 ræve.

3.DSCF6724

På sammen natte tur så vi også 2 stinkdyr . De havde meget pjusket hale.

4.

Jeg holder af kulde, og oppe på vulkanerne var der nogen gange 8 grader koldt. Så efter min mening var det der vi skulle have holdt jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjul.

5.DSCF6645

Mor var meget glad for frøen eller, frøen var glad for mor. Siden den lige frem havde lyst til at kysse mor. Den havde alle fire poter i hovedet på mor.

5.

mom was very glad about the frog or, the frog was glad about mom.Since it wonner kiss mom, all the frogs feets was on moms face.

**********************************

Isabel har skrevet et brev til 4.b i sin danskbog. Mor Christine har prøvet at lægge brevet op her som billede. Håber det kan læses. der er 4 billeder ialt.

KH

Christine

Billede 1+2:

foto 1foto2

Billede 3+4:

foto3foto4

 

*************************************************************************

Dagbog fra 28. Oktober 2012

Kære 3b – Bonjour – Hola

Nu er jeg kommet til Las Palmas på Gran Canaria.
I Portugal fangede vi 4 tunfisk og en hornfisk. Vi satte fiskerlinen ud. Den er 600 meter lang, men vi har kun 50 til 100 meter ude. Først fangede vi en hornfisk den var ca. En halv meter lang. Hornet er ca. 10 cm lang. Det var en fed hornfisk. En halv time efter fangede vi en tunfisk.  Min far viste ikke hvor vi skulle gøre af krogen, mens han rensede tunen, så kastede han linen ud igen. Men var det klogt gjort? Lidt ja og lidt nej. Fordi hvis han ikke havde gjort det havde vi ikke haft bid igen 10 min. Efter. Det var også en tunfisk. Det var lidt dumt fordi han ikke kunne rense 2 fisk. Han satte snøren med de 3 kroge ud igen. Så da der var gået lidt tid igen fik vi en tun på hver krog. Heldigvis hoppede den ene tun af og det var min far glad for. Fordi han viste ikke engang hvordan han skulle få to tun op på en gang. Men det fik han fordi vi havde en ekstra krog til.
Altså så var der strandparty på stranden. Dem vi sejler lidt rundt med, som hedder Emil og Line de havde også fanget en tun. Vi lavede tunbøffer lidt rå i midten. Det kunne jeg ikke lide. Så vi grennemstegte nogle flere tunbøffer. Vi kunne kun spise 3 tun, vi var 14 mennesker om at spise de 3 tun. Det var alt om de fire første tun vi fangede.
Det tog bare lang tid at sejle fra Portugal til Gran Canaria. Den ø vi kom til hed Isla de Graciosa. Vi lå i en bugt for foden af en kæmpe vulkan.
Vi tog ind på stranden i vores gummibåd og svømmede ud og snorklede i vandet. Jeg så en fisk på 5 cm og den lignede et marsvin af dem man kan se i vandet. Minimarsvinet havde en mørkegrå ryg og på maven var den lysegrå. Så har den to gule striber på siden. Så så jeg en sort fisk med blå finder når solen ramte den. En flot kraftig mørkeblå farve. Jeg så også fladfisk og et stort søpindsvin. Jeg så også papegøjefisk, som skiftede farve. Først var de brune, så svømmede de hen til nogle grå sten, og så blev de gråfarvede. Jeg var også ude og snorkle med min far. Han holdt harpunen. Han ramte tre gange en papegøjefisk. Men skællet og skindet var så hårdt at skællet røg af. Det er svære end man tror at fange fisk med harpun.
Vi sejlede ned til Fuerteventura for at mødes med mine 2 fætre og deres forældre. Vi var oppe på deres hotel og svømme i deres svømmingpool. Vi inviterede dem ud på vores båd, og så var vi ude at fiske. Vi fangede en tun på 2,5 kg. Den var ca. 0,5 meter lang. Tunen spiste vi på en restaurant som lå i en øde bugt. Det var den eneste restaurant der var.
Lige nu ligger båden i Las Palmas, og min lillesøster har snart fødselsdag. Og jeg må skynde mig at finde Natasja’s fødselsdagsgave.
I midten af november sejler vi videre sydpå til Cap Verde øerne.

Jeg håber at I har det godt. Jeg savner jer.

Kh Isabel

 

Dagbog fra d. 1. juli 2012

Kære kommende 3.b klassekammerater

Mange tak for de dejlige beskeder i har sendt på vores hjemmeside. Der er jeg bare rigtig glad for. Jeg savner også Jer.

Jeg synes det er sjovt at rejse. På en måned har vi rejst til Holland. Vi har været i Lynetten, Dragør, Rødvig, Klintholm ved Møns Klint, og Gedser havn i Danmark. Fra Danmark sejlede vi til Tyskland, først Kiel, så i Kiel kanalen. I Kiel kanalen stoppede vi i Rendsburg havn. Derefter Brunsbuttel havn, som ligger lige før slusen til Elben Floden. Så sejlede vi til Cuxhaven og Borkum havn. I Borkum lå vi en uge og ventede på at komme videre til Holland. Der var 4 danske både, os selv, Emil og Line som er nogle sejlevenner vi har mødt, samt 2 andre danske både som var på vej til Portugal. Den ene båd havde så besluttet at vende om pga. en skinne som var revet op af dækket. Efter Tyskland er vi rejst til Holland. Nu ligger vi i Den Helder.

Det har kun været varmt indtil videre i Holland. Faktisk bor vores lejer af huset i Danmark rigtigt i Holland. Det næste land vi skal til bliver Belgien eller Frankrig.

Jeg ser film, tegner og sejler, bygger huler i kahytterne. Jeg er faktisk i skole lige nu når jeg sidder og skriver dette her. For resten Emil og Line har vi det sjovt med mig og Natasja. Vi har f.eks. lavet hyldeblomst saft, disko-leg og limbo dans fra 22.30-23.00 i deres båd. Line er 21 år og Emil er 20 år gammel. Emil og Line sejler til Carribien og hjem igen på 1 år.

Vi har set sæler, de bliver oppe i lang tid med hovedet. Det ser sjovt ud. For når der kommer en bølge bliver snuden oppe.

Vi har ikke haft så meget internet, så det har været svært at få skrevet hjem.

Nogle gange bliver jeg søsyg når vi sejler, men så har vi nogle armbånd jeg tager på, som hjælper lidt.

Jeg har sådan ca. haft 1 time undervisning om dagen. Ligegyldigt om det er weekend eller ej. Men til gengæld har jeg fri når vi sejler.

Jeg har sejlet 22 timer i træk. Jeg stop op da vi sejlede og gik i seng da vi sejlede. Jeg så film da vi sejlede og min lillesøster så først Ice Age 3, og hun så Alvin 2 – 4 gange og så så hun Ronja Røverdatter 2 gange, Pyrus så vi også, og så så vi Barbies modeeventyr fra 23-01 om natten.

KH ISABEL :-) :-}

 

65 comments on “Isabel – 4.b
 1. mary says:

  Vi ses om Ca.2 år

 2. mary says:

  Farvel
  fra mary

 3. mary says:

  jeg kunne ikke komme så nu siger jeg farvel

 4. natasia says:

  Hej Isabel. håber at i kom god atsted .Hvad hedder du på skype det ved jeg ikke. Kærlig hilsen Natasia.

 5. mary says:

  har i oplevet noget spændene???

  mvh mary

 6. louisa says:

  kære Isabel. Jeg håber du har det godt. Hygger du på båden?. I weekenden var jeg hjemme hos min far, han, min pap lillebror og jeg samlede grene op, fordi vi var i gang med at lave en cykelrute nede i bunden af haven. Jeg savner savner savner savner savner savner dig og 1000 gange savner dig

 7. karoline amalie kortbæk says:

  Hej Isabel
  Der er starter en ny dreng i vores klasse.
  Han hedder Emil. Der er også startet en ny pige og dreng i 2.a.
  Pigen i 2.a hedder chili og drengen i 2.a hedder Rasmus.
  venlig hilsen karoline.
  ps hvad hedder du på skype.

 8. karoline 2.b says:

  Hej Isabel
  Emilie var ked af det for hun sager ikke farvel til dig.
  Men Emilie og Karoline sagvner dig.
  kh Emilie og Karoline.

 9. 2.b says:

  Hej Isabel.

  Vi savner dig i 2.b.

  Hvor er du nu i verden? Har I set noget spændende? Er du begyndt i båd-skolen? Er du kommet til et nyt land? Har I allerede spist al maden? Har I fanget og spist nogle fisk? Har I set delfiner eller hvaler?
  Vi får en ny dreng i klassen, han hedder Emil. Mange har fået et Rubik Cube diplom og en 3x3x3 Rubik Cube. Hvordan går det med din 3x3x3′er? Nogle kan næsten lave 3x3x3′erne allerede.

  Det er lidt kedeligt, når du ikke er her.
  Vi vil gerne se nogle flere billeder :-)

  Kærlig hilsen 2.b!!!!!!!!!!

 10. G-K says:

  Hej Isabel jeg håber du har det godt! Men hvor er I endelig henne i den store hvide verden? Har i set noget spindene ude på havet? Er i i Europa eller er i i ude landet? K.H G-K! :) :) :) :) :) :) :) :) :)!!!!

 11. G-K says:

  Jeg har så mange spørgsmål til dig når du kommer hjem. Jeg tror nemlig ikke at jeg kan nå at skrive alt hvad jeg vil sige til dig: Jeg håber at du er taget godt afsted og du ikke er for nervøs. Vi er alle sammen rigtig glade for at du kommer tilbage igen. Jeg håber også at du er kommet langt med din rubik cube 3x3x3. de fleste i klassen er allerede kommet igang med rubik cube 3x3x3 K.H G-K :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)!!!!!!!!!!

 12. G-K says:

  Det er ved at blive meget godt vær her på det sidste vi har haft ca. mellem 19,20 og 21. Jeg håber at du har taget et kamera med på turen så du kan tage nogle billeder af nogle spændende dyr,ting eller hvad det nu er jeg ved ikke om du er på tabel træneren jeg er nemlig på 1:47,40 min jeg mangler kun 5 sec For at slå Bo. håber du har det godt og ikke er blevet sø sy. K.H G-K :) :) :) :) :) :) :)!!!!!!!!!!!!!!!

 13. natasia says:

  hej isabel jeg håber at du har det godt.hvor er i hener lige nu.der starter en nu dreng i vores klasse der hedder emil.kærlig hilsen natasia

 14. G-K says:

  Vi er alle sammenmeget glade for at du har det godt ude på havet K.H G-k :):)!!!

 15. mary says:

  hvor er du henne i verden???
  :-)
  kh mary

 16. G-K says:

  Hej Isabel jeg håber at du har det godt. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)!

 17. nicolai.s says:

  hej isabel håber at du har det godt jeg er ked af du ikke er i skolen mere jeg glæder mig til at du kommer til bage i klassen :) :) :) :) :) jeg har lige været til sommerfest jeg syntes at det var ærgeligt at du ikke var der og danset på skolen til sommerfesten jeg savner dig i 2.b :) :) :) :) k h nicolai schultz jeg glæder mig til at du kommer igen :) :) :) :) :) :)

 18. Emilie says:

  Hej Isabel :-)
  jeg savner dig meget.
  og jeg sytes at det er let kedelig uden dig.
  men har du op levet noget ???
  KH Emilie :-) :-) :-) :-) :-) 8) 8) 8) 8)

 19. karoline says:

  hej isabel
  anton fra a skal starte i b
  Vi alle savner dig.
  Vi savner også dit glade smil.
  mange savne hilsner
  karoline.
  ps snart Sommerferie
  Hej Hej:-)

 20. karoline says:

  Hej kære søde Isabel

  hvor er du nu???
  Vi har lige fået sommerferie i 6 uger.
  Har du oplevet noget???
  skinner solen der.
  vi ses i starten af 5.b
  mange hilsner karoline:-)

 21. karoline says:

  Hej isabel

  hvordan går det???
  vi savner dig:-(

 22. linn says:

  hej isabel

  jeg skal til farm fun med min morfor og mormor og lucas og min mor + buena. Jeg savner dig rigtig meget her på jylland. hvor er du?

  kærlig hisen LINN! p.s. keder du dig meget?

 23. Kevin says:

  Hej Isabel og familie
  Håber I alle har det godt. Vi har lige fået sommerferie, og er taget til Fyn hvor min mormor og morfar bor. Vejret er dejligt og vi har badebassin i haven og skyder med vandpistoler. I tirsdags var vi i noget der hedder Fjord & bælt hvor vi så sæler og marsvin, måske har I set flere af dem på Jeres sejltur?
  God vind!
  Mange hilsner
  Kevin

 24. karoline says:

  hej isabel
  jeg har set din besked den er god.
  Men hvor er i lige nu.
  Er det sjovt at sejle i så lang tid???
  Det ville jeg synes.
  mange sjove hilsner
  karoline
  ps jeg savner dig.

 25. linn says:

  hej isabel

  hvor er du i den store hvide verden lige nu!? og fedt i må se så mange fil om dagen og natten. jeg er hjemme hos mary lige nu. jeg savner dig rigtig meget jeg har været i kroatien og blev meget brun. jeg håber du har det godt!

  k.h. linn

 26. mary says:

  Hej isabel 8-)

  jeg har været på langeland,og der klatret jeg i træer i 10 meter’s højde,men jeg havde sikringer på 8-)

  jeg syntes lige pluselig at der er blevet meget kedeligt,jeg tror det fordi du ikke er der 8-)

  Linn skal sove hjemme hos mig i dag :-)

  KH MARY 8-) :-) 8-) :-)

 27. Emilie says:

  Hej isabel.
  Jeg er lige kommet hjem fra italien
  og frankrig.
  jeg har så maget savnet dig.
  <3 :)) :-) :) 8) (p)

 28. Natasia says:

  Hej Isabel

  jeg håber at i har det godt. Vi startede i 3.b i går. Vi har fået en ny lære i vores klasse,hun hedder Lene. Hun er meget sød. Vi er begyndt i sfk nu det er sjovt.

  • mary says:

   Vi har det super sjovt,men jeg glædder mig til at du kommer tilbage,for så bliver det nok endnu sjovere:-) 8-)

   hvor er du ca. lige nu???

   hilsen mary 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

 29. Natasia, Lulu, Emilie says:

  :-)hej isa vi glæder os alle sammen til at du kommer hjem. du skal lige vide at lulu skal flytte med sin mor og store søster. kh natasia.hej isa vi seder i sfk nu det er fordi vi ikke går i sfo mere så nu går vi i sfk. vi savner dig meget isa. kh lulu. hej isa jeg har lige holdt fødselsdag. :-) 8)
  <3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<<3<3

 30. linn says:

  hej isabel sommerferien er forbi.

  Jeg var i kroatien og lavede en masse sjove ting. hvordan har du det. Er det sjovt i din hjemme skole?

  kh linn

 31. G-K says:

  Jeg er meget misundelig på alt det i har set på jeres rejse! Jeg syndes du er heldig at du rejser rundt i verden! Og oplever en masse sjove ting :) :-) XD

 32. linn says:

  hej isabel.

  her på SFK er 5.klasserne et mareridt. En der hedder madsemil er så irreterrene. han mobber nærmest kathrine. Nå har du det godt jeg har i hvert fald. fedt at i har set tyre fægtning ;)

  kh linn

 33. linn says:

  hej isa det er godt at være her på sfk har du det godt det godt? fingre strikning er blevet et hit! ;) :):):)

 34. schultz says:

  hej isabel jeg vil gerne vide hvad du hedder på skype kh. schultz :)

 35. 3.b says:

  Hej Isa

  Har I det godt i de varme lande. vi har kiget på bidlerne det ser godt ud. Vi håber at du har lavet dine lektier. vores nye biblotek har lige åbnet det er i kantinen. Vi har lige været på lejrskole det var vild sjovt vi var på kronborg ned i kasematterne. Vi sov på et vandrehjem to nætter vi alle sammenkøbte maget slik :) kærlig hilsen 3.b

 36. ida says:

  hej Isabel jeg har set Siljes nye lillesøster hun skal hedde Mynthe og hun er sød. har du det godt har du set nogne hvaler? nu skal jeg ud og købe halloweentøj. jeg skal være en blodig læge.jeg glæder mig til at se dig igen. kærlig hilsen Ida

 37. mary says:

  hej isa. :-)
  vi har det godt,men savner dig alligevel. 8-)
  hvor er du henne????????????????????????????????????????????????

  Hilsen mary 8-) :-)

  • Isabel says:

   Hej Mary
   Jeg er på Tenerife, Santa Cruz, vi kom i går.
   På turen hertil fangede vi en tun og så ca. 30 hvaler – som svømmede væk fra regnen.
   Ellers har jeg det godt og jeg savner også jer.

   Kh Isabel

 38. mary says:

  jeg vil gerne vide hvor du er henne???
  det er sjovt af gå i sfk’en som nu bliver kaldt klubben, Sybille vinder alt ting.

  Mvh Mary :-) 8-) :-) 8-)

 39. mary says:

  jeg vil gerne vide hvor du er henne???
  det er sjovt af gå i sfk’en som nu bliver kaldt klubben, Sybille vinder alt ting.

  Mvh Mary :-) 8-)

 40. mary says:

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 41. mary says:

  hej isa.
  Hvor er du henne???
  nogen har slået bo på emat :-) :-) :-)
  mvh mary
  8-) :-) 8-) :-)

  • Isabel says:

   Hej Mary, Dejligt at høre fra dig. Vi er i Mindelo på Cap Verde og skal sejle til Barbados i morgen. Det er en lang tur, som vil tage ca. 16-20 dage. Men vi når lige at komme frem inden juleaften. Har i det godt hjemme i klassen? Hvem har slået Bo?

   Hilsen Isabel

 42. mary says:

  der er mange der har slået bo på emat. sybille var den første pige. jeg er på 2 min. og 52 sek.

  vi savner dig. :-) 8-) vi har det godt og har lige haft om gyser og egypten. :-)

  mvh mary :-) 8-)

 43. mary says:

  har i det godt???

 44. ida og Silje says:

  hej isabel. Vi savner dig meget. Vi er i mødergruppe i dag. Du må godt snart komme og besøge os.
  vi håber du havde en god jul og et godt nytår. det sner her hos os.
  hvor er du nu. Håber i fik noget godt i julegaver. mange hilsner fra Ida og Silje :-)

  og vores mødre.

 45. Mary says:

  Hej isa.
  Jeg har så mange spørgesmål.
  Vi er meget syge i klassen jeg lægger faktisk der hjemme lige nu og skriver denne besked fra min iPod.
  Den fredag hvor vi spillede Bingo bango var der kun 10 i skole!
  Kh Mary :-)

 46. KTHRINE says:

  hej Isabel hvordan har du det
  :)

 47. karoline says:

  TILLYKKE ISABEL

  Jeg håber du får en god fødselsdag hvor end du er i verden.
  Er det koldt hos jer det er det hos os, jeg tror det er sommer hos jer.
  Det er HELT underligt at du ikke er her i klassen.
  Jeg håber i har det godt.

  fra karoline

  ps. men hvor er du enlig?

  • christine says:

   hej karoline
   på min fødselsdag var jeg på antigua.
   men nu på st.bath.
   det er pænt varmt her ca.28 grader.
   vi har set sildepadder,rokker,hvaler,delfiner,aber og vi fik lov til at røre en de andre var vilde, slager og firben.
   KH ISABEL

  • Kære Isabel
   Vi har fået en ny pige i klassen. Hun hedder Stella. Vi er hjemme hos mig lige nu. Glæder mig til på mandag for der kommer du jo tilbage! Glæder mig til at se hvor meget du har forandret dig!
   Kh Linn og Stella

 48. mary says:

  hej isa.
  tillykke med fødselsdagen 8-) :-)
  hvordan har du det?
  har du fået gode fødselsdags gaver? :-)
  hygger du dig? og jeg kan blive ved med at stille spørgesmål
  kh mary og kathrine 8-) :-)

 49. Kathrine says:

  Hej Isabel hvordan har du det

 50. Kathrine says:

  Tillykke med fødselsdag

  • christine says:

   hej kathrine
   tak fordi du huskede min fødselsdag.
   jeg er på st.bath.
   vi har set skildpadder, rokker,hvaler,delfiner,aber og vi fik lov til at røre en de andre var vilde,slanger,firben.
   KH ISABEL

 51. ida says:

  Kære Isabel.
  Tillykke med din fødselsdag i går. jeg håber at du har haft det godt og fået mange gaver. kærlig hilsen Ida

 52. Kathrine says:

  Hej. Jeg håber at du ikke er syg

 53. mary says:

  hej isa.
  Jeg glemte at skrive til dig på din fødselsdag.
  Vi har fået en ny pige som hedder Camilla.

  Kh mary
  ps. håber at du har det godt

 54. karoline says:

  Hej isa
  Hvor er du henne jeg har glent at skrive til dig.
  Vi har lige fået sommerferie det har i sikkert haft i lang tid.

  Mange hilsner Karoline
  ps har du det godt :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>