Natasja – 2.a

Natasjas tur med bil i Costa Rica:

Natasjas dagbog d.11 februar 2014:
5 ting der var sjovt: Se stinkdyr, vandfald, ræve, ugle, ride.
Stinkdyr
Var sort & hvid. Den hedder Stinkdyr fordi at den stinker. Det lugter som surt tis. Den er lidt større end et egern. Vi så den om natten.
Vandfald 
Vi kørte oppe i bjergene pludselig så vi et vandfald. Det var flot.
Ræve & en ugle
Vi var på natguide tur. Pludselig så vi tre ræve. De kune klætre i træer.
I et træ længere fremme sad en ugle. Den var sød. : -)
Ride
På et tidspunkt skule vi ride. Mig & Isabel gik hen til stalen.  Jeg & Far fik en hvid & Isabel & Mor fik en  brun hest. Mig & Isabel  travede mange gange.

************************************

BØGER:

Jeg er i gang med at læse Vildheksen 2: Viridians blod

Den er god. Men drabelig.

*******************************

Dagbog fra Natasja

Dato: 11. Februar 2013

Kære 1a Jeg håber I har det godt. Jeg har set en giftig barcuda fisk. Her på det seneste har jeg ikke set delfiner. Nu er jeg på Antigua og da vi skulle sejle ind til havnen var havet rigtig lyseblåt. Og der hvor det var lyseblåt var der også nogle kæmpe store skildpadder. Og jeg så ikke nogle, det var kun min mor og far der nåede at se dem inden de dykkede ned i havet igen. Vi skulle i virkeligheden ligge for anker og så kunne vi lave bål på stranden. Det gør vi måske en af de næste par dage. Jeg har haft min farfar med over Atlanterhavet, og så efter nogle uger kom min mormor og morfar sammen med min moster. De sidste 9 dage har jeg haft besøg af Selma (min grandkusine) og hendes mor Camilla. Selma og jeg lavede en hule i min seng. Selma og jeg lavede krukker på en øde ø, hvor der boede en mand i en ruin. Manden hjalp med at lave krukkerne. Men desværre fik vi ikke vores krukker med fordi at vi skulle sejle videre. Krukkerne ville først være færdige en uge senere. Jeg har det godt her på Antigua. I går pudsede vi båden. Jeg pudsede en fende. Jeg skulle fylde en vand forstøver (en vi sprøjter med vand), men da jeg tog vandslangen så vidste jeg ikke hvilken vej jeg skulle dreje. Og da jeg fandt ud af det, så sprøjtede det ud over det hele på mig. Det var rigtig sjovt. Jeg blev helt overrasket. Så sagde jeg til min mor se mig, jeg blev våd over det hele. Juleaften så regnede det rigtigt meget på øen Barbados. Vi blev helt våde. Vi legede pakkeleg og bagefter skulle vi have gaver. Til aftensmad fik vi risengrød med kanel og smør og sukker. Min storesøster gad ikke spise risengrød, men hun spiste noget alligevel. Da vi fik gaver, fik vi en vandpistol. De var så store at min mor og far ikke kunne pakke dem ind. Og jeg fik et langt skum rør til at svømme med. Så behøver jeg ikke redningsvest. Nogle gange når vi sejler, ser vi delfiner. Min storesøster har rørt en delfin mens den hoppede op af vandet foran båden. Jeg sidder som regel i kahytten mens vi sejler. Nogle gange bliver jeg søsyg og nogle gange bliver jeg ikke søsyg. Jeg sidder og spiller spil på Ipad eller ser film. Mine nye Ipod spil er: PvZ (Zombispil), Dynamite Golf, Minecraft PE, Flow Free, Jetpack, Subway surf. Jeg synes Subway surf er sjovest. Min mor spiller også Zombi spillet engang imellem. Og prøver at klare en bane. Min mor har klaret nogle baner for mig. Lige nu har jeg dansk, hvor jeg fortæller min mor hvad hun skal skrive til Jer. Jeg er blevet god til at læse. Jeg øver mig nogle gange med spillet Læsekoden, på min Ipod. Det er meget godt. Jeg læser mine små læse let bøger, og er også kommet langt i læsebogen ”Den første læsning”, og skrivebøgerne. Nu skal jeg snart have matematik. Jeg er næsten kommet halvvejs i bog 1b og benytter også Rema serien 1a og 1b som supplement til Kontext serien. Det er sjovt at regne. Hvordan har I det? Det er dejligt at høre fra Jer, når I sender beskeder via hjemmesiden. Kærlig hilsen Natasja

 

12 comments on “Natasja – 2.a
 1. olivia says:

  kære natasja og isabel jeg håber at i for en god tur.fra olivia<3

 2. natasia says:

  har du det god natasja

 3. Benjamin says:

  Hej Natasja læser du bogen fra mig?
  Hilsen BENJAMIN

 4. Smilla says:

  Hej Natasja. Jeg håber i hygger jer ude på båden. Hvad for et land er du i lige nu? I forgårs var jeg på Bakken med min moster – det var rigtig hyggeligt og sjovt! Har du været ude og bade? Jeg glæder mig rigtig rigtig rigtig meget, til du kommer hjem. Kærlig hilsen fra Smilla

 5. Alexander S. Mikkelsne says:

  Hej Natasja

  Sikke en masse spændende du oplever.
  Jeg har i denne weekend været i Lalandia og Legoland, sammen med min mor, far, William, Isabella, og min farmor og farfar og min Onkel Rolf, Keri, fætter og kusine.
  I Lalandia prøvet jeg den største rutsjebane flere gange, det var rigtig sjovt. I Legoland prøvede jeg også den nye store rutsjebane i Polarland og der var min kusine med igen. Jeg fik en Ninjago Robot, som jeg sidder og samler.

  Det er skægt at følge jeres historie, specielt min mor og far følger nøje med.

  Kærlig hilsen Alexander + co.

 6. Elizabeth Kaas Vinther says:

  Kære Natasja
  Håber I får en god tur over Atlanten. Jeg har fået en globus med lys i i adventsgave, den står inde i min hule. Min mor har vist mig det store hav, som I skal krydse. Det er godt nok lang tid, hvor I ikke skal se land!!!!
  Og et forsinket tillykke med fødselsdagen. Vi holdt fællesfødselsdag den 16. Nov. hjemme hos Frederik M. – jeg savnede dig lidt.
  Vi havde dog en super god fødselsdag og der blev også sunget fødselsdagssang for dig. Den nye dreng Jonas er kommet i vores fødselsdagsgruppe, så vi var fire tilstede og dig ude på båden.
  mange kram fra Elizabeth

 7. Elizabeth Kaas Vinther says:

  Hej Natasja
  Vi har været i Funcity til fælles fødselsdag. Frederik L. og en masse af os andre legede fangeleg. Det var en rigtig god fødselsdag.
  Fortsat god sejltur i Caribien.
  Kram fra Elizabeth

  • christine says:

   Kære Elizabeth
   Tak for din hilsen til Natasja. Hun er rigtig glad for at høre fra dig. Natasja har skrevet en hilsen til dig og klassen, som ligger på vores hjemmeside. Jeg får en fejl hver gang jeg prøver at logge på forældreintra/mobilintra. Så måske du kan printe min hilsen eller spørge Ane om hun vil læse det højt for klassen.
   Natasja har det dejligt og nyder varmen her i Caribien. Her er virkelig smukt.
   Hyg dig i vinterferien og hils klassen.
   KH
   Natasja og Christine

 8. Elizabeth Kaas Vinther says:

  Kære Natasja.
  Det er spændende at læse om alle de ting som du oplever. Jeg synes også det er sjovt at snorkle, specielt når der er en masse flotte fisk i vandet. Jeg lærte at snorkle fra stranden, da det var lidt voldsomt at skulle hoppe i fra en båd. Men nu kan jeg begge dele.
  Vi har haft en kold men flot påskeferie. Men her efter påske må vi ikke komme i skole, lærerne er blevet lockout’et. Så vi må kun komme nogle dage og så i SFO fra kl. 13. Jeg synes det er hyggeligt. Mor og far synes det er lidt besværligt.
  Vi har også fået en ny pige i klassen her i marts. Hun hedder Freja og kommer fra en skole i Birkerød. Spændende.
  Kærlig hilsen Elizabeth

 9. Julie says:

  Hej Natasja
  Tak for det sidste brev i sendte til os, det er rart at høre hvordan i har det.
  Nu er 1. klasse snart slut og jeg skal til Italien i min sommerferie. Min lillebror kan snart gå, han spiller rigtig meget bold og jeg synes han er lidt fræk. Jeg har lige set en masse af jeres billeder og det ser dejligt ud!
  Selv kan jeg også godt lide og svømme og glæder mig til vandet er varmere, så vil min far lære mig at dykke efter fisk – jeg kan nemlig godt lide at dykke og vil gerne gå til svømning.

  Mit gymnastikhold er slut for i år men jeg glæder mig til det starter igen efter sommerferien :-)

  Mange hilsner
  Julie

 10. Julie says:

  …..forresten, jeg har hoppet fra 3 meter vippen. Og tilbage i november var jeg i Thailand, der snorklede jeg og så flotte fisk. Som dem du sikkert ser hver dag ;-)

  Sommeren er kommet til Danmark og vejret er nu til is og solcreme. Vi var til Hop&Rock i torsdags, det var sjovt. Og i går gik 9. klasserne ud så vi fik karameller… mums!

  Måske jeg skriver senere… – må lige tænke over om der er mere at fortælle.
  Kh Julie

 11. Elizabeth Kaas Vinther says:

  Kære Natasja
  Jeg håber, at du har det meget rart, jeg savner dig meget meget meget.
  I går holdt vi fællesfødselsdag for os. Vi havde Halloween tema og var alle klædt uhyggeligt ud. Vi var på en lang (u) hyggelig skattejagt, hvor vi bla. skulle mærke og gætte ulækre ting til en troldegryde, skyde zombier ned, gå en spøgelsesrute og svare på hekse spørgsmål. Det var en sindsyg god fødselsdag og det var mega ærgerligt, at du ikke var med. Jeg glæder mig til, at du igen er hjemme:-)
  Kram fra Elizabeth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>