Turen til Gedser Havn

Så er vi på vej ud af landet.

Sidste stop blev Gedser Havn, hvor vi har ligget de sidste par dage med besøg af farmor og farfar samt mormor og morfar. Sidste mulighed for at se børn, svigersøn/datter og børnebørnene i Danmark for de næste par år.
I dag har Isabel og Natasja haft skoleundervisning, gået med metaldetektor på stranden (fandt desværre ingen sørøver skat, kun en gammel knap og en sølvske), købt ind, været i ”biffen” (film på computeren i båden) – alle fire med guf, spist pandekager og ordnet praktiske ting.
I morgen tager vi et langt stræk til Kiel i Tyskland, ca. 70 sømil, hvilket tager ca. 12 timer under gode vejrforhold. Turen frem til Gedser har jo primært været transport sejlads. Vi har fokuseret på at komme videre mod syd og ud af Danmark, besøgt havnene i Lynetten, Dragør, Rødvig og Klintholm. Nogle hyggelige havne på hver deres måde. Mødt utrolig mange tyskere og enkelte hollændere.
Vi sejlede forbi en af Danmarks kultur attraktioner, Møns Klint, meget smukt set fra havet af.
Vi ser nu frem til at komme ned til varmen, for det har været koldt at sejle den sidste uges tid med temperaturer under 15 grader. Det ser ud til at vi den næste uges tid nærmer os de 20 grader, hvilket vil blive skønt. Vi er spændte på turen gennem Kiel kanalen. Der kan man tale om en travl handelsvej, med sluser og regler for fritidssejlads, som skal overholdes. Mere herom når vi kommer dertil.

 

Flere billeder fra turen mod Rødvig: https://picasaweb.google.com/akacie/ModRDvig

Billeder fra turen til Klintholm

 

Posted in Afgang fra DK
2 comments on “Turen til Gedser Havn
 1. jesper says:

  hej alle 4,
  dejligt at høre at i er kommet godt afsted – og på vej til varmere himmelstrøg.Kieler kanalen er en spændende oplevelse. Selve slusningen er en oplevelse i sig selv – dele af kanalen er som at sejle på en motorvej -men der er også smukke landskaber og sjove attraktioner som svævefærger ved Rendsburg. det har i nok allerede oplevet når i læser dette.
  Må i få masser af medstrøm og en agten for tværs gennen kanalen.
  God vind til jer alle – vi ses måske et elelr andet sted på kloden. Hvem ved :-)

 2. louisa says:

  hej isa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>