Næste stop Barbados

Kære alle

Vi tager nu afsted over Atlanterhavet med Barbados som ende mål.

Vi skulle have været afsted i søndags men grundet dårlig sø ude på havet ca. 4-5 meter høje bølger fra en dum vinkel, valgte vi som så mange andre både her i havnen at vente med vores sejlads.

Steen var desværre ved at stå af her på Cape Verde, fordi han faldt lørdag aften og slog sin skulder voldsomt. Vi vurderede ikke at det var fornuftigt at tage ham med over Atlanten i denne stand. Men eftersom vi alligevel ikke kom afsted har tiden gjort at Steens skulder er i bedring, og fra at have haft en ny gast klar til at påmønstre Vela, blev det i sidste minut besluttet at Steen godt kunne klar turen og kommer med alligevel. Så vi sagde nej tak til den gast vi havde i baghånden, en flink kvinde fra England.

Nu idag torsdag drager vi så ud på “søen” sammen med en masse andre både, som også har ligget og ventet. Så vi har vores eget lille “Rally”.

Steen har nået at skrive nogle ord her fra Cape Verde med (venstre hånd). Se linket her.

Vi kommer måske kun lige i land inden juleaften. Så hvis vi ikke når det rigtig glædelig jul til Jer alle. Vi glæder os til at komme afsted på havet.

Kære alle Vi tager nu afsted over Atlanterhavet med Barbados som ende mål. Vi skulle have været afsted i søndags men grundet dårlig sø ude på havet ca. 4-5 meter høje bølger fra en dum vinkel, valgte vi som så mange andre både her i havnen at vente med vores sejlads. Steen var desværre ved at stå af her på Cape Verde, fordi han faldt lørdag aften og slog sin skulder voldsomt. Vi vurderede ikke at det var fornuftigt at tage ham med over Atlanten i denne stand. Men eftersom vi alligevel ikke kom afsted har tiden gjort at Steens skulder er i bedring, og fra at have haft en ny gast klar til at påmønstre Vela, blev det i sidste minut besluttet at Steen godt kunne klar turen og kommer med alligevel. Så vi sagde nej tak til den gast vi havde i baghånden, en flink kvinde fra England. Nu idag torsdag drager vi så ud på “søen” sammen med en masse andre både, som også har ligget og ventet. Så vi har vores eget lille “Rally”. Steen har nået at skrive nogle ord her fra Cape Verde med (venstre hånd). Se linket her. Vi kommer måske kun lige i land inden juleaften. Så hvis vi ikke når det rigtig glædelig jul til Jer alle. Vi glæder os til at komme afsted på havet. Path : p

Posted in Atlanterhavet
2 comments on “Næste stop Barbados
 1. Elizabeth Kaas Vinther says:

  Kære Natasja og familie
  Vi ønsker Jer lykke til med krydsningen af Atlanten.
  Og glæder os til at høre fra Jer når I når land igen.
  God vind:-)
  Kh Elizabeth 1.A og familie

 2. Alexander says:

  Kære Natasja og familie,
  Rigtig god overfart – vi glæder os til at høre hvordan det gik.
  God jul hvorend i nu kommer til at holde den.
  kh Alexander 1.A og familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>