Quepos, Costa Rica

Man skulle tro vi var gået i dvale. Men nu sejler vi endelig videre. Det har været en lang ventetid her i Pueto Azul, Puntarenas, men vi har haft lidt bådforsikringer vi lige skulle have styr på. Turen går først til Tortuga Islands, hvor vi har været før sammen med Camilla og Selma. Derefter lidt sydpå til Quepos by. Her har vi også været før, da vi “car cruisede” Costa Rica. Vi får Christines søster, Anne Cathrine på besøg i 8 dage. DCIM100GOPROSå vi skal se nationalparker med masser af dyr i Manuel Antonio og vandre nogle gode ture i “Cloude forrest” i Monteverde. Herefter er planen at sejle nordpå igen til Tamarindo by og alle de omkringliggende flotte turist strande. Det bliver skønt med endnu et besøg hjemmefra.

Den vildelste tur vi har lavet siden vores car cruising i Costa Rica var en flodtur her i Puntarenas for at se krokodiller. Der skulle være nogle store på 4-5 meter lange oppe af floden. Den eneste der var heldig at nå at se en var Isabel. Hun spottede den inden den forsvandt ned i flodvandet.

Vores videre sejlplaner

Omkring starten af marts vil vi tage mod nord til Nicaragua, Elsalvador og Mexico. Vi har besluttet os for at sejle båden til Mexico og finde et godt sted at ligge båden på land, når nu den er til salg. Det bliver en rigtig spændende tur nordpå, vi glæder os. Der bliver meget sejlads med masser af flotte områder. Der er 400 nm til det sydlige Mexico fra Costa Rica. Hvis vi kommer helt op i Golf of California bugten er der ca. 1600 nm fra syd Mexico. Selvom der er masser af oplevelser forude, er det dog også lidt mærkeligt at tænke på at vores drømmeferie “snart” er forbi.

Vi regner med at være hjemme i Danmark til sommer. Når vi har lidt mere styr på tidsplanerne vil vi fortælle jer om hjemkomst dato mm.

NYT FLAG

I julegave har vi fået et nyt flag til Vela. Det trængte i den grad til en udskiftning. Se hvor flot det er her. Tak for det Camilla og Selma.DSCF6553

Posted in Atlanterhavet
One comment on “Quepos, Costa Rica
  1. elisabeth says:

    dejligt at høre at alt går godt, og vi håber at være klar med dannebrogsflagene, når I kommer hjem fra den store tur en gang til sommer.
    KH Svend Erik og Elisabeth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>