Atoka, Houston & LA – Amerika

Om 12 timer sidder vi i flyveren på vej til Danmark. Det er med blandede følelser, at vi nu pakker de sidste tasker. Vi har haft en skøn tid i US. Pigerne har nydt det med mange børn både engelsk og dansk talende børn. Joachim og jeg har også nydt det i selskab med tidligere kollega i Houston, Joachims værtsfamilie i Oklahoma og familie i LA. Vi har roligt vænnet os til det civiliserede liv igen i storbyer, masser af mennesker, varmt bad hver dag, tv, mulighed for at købe mad ind hele tiden, fast grund under fødderne og Starbucks.

I LA har vi trukket pigerne med rundt til Venice beach, Santa Monica, Malibu, Hollywood, Beverly Hills, Chinese Theatre, Walk of fame. Nu gider de ikke mere eller også er det bare en tand for civiliseret og for mange mennesker. De vil hellere slappe af, bade i poolen og “jumpe Sky High”.

Nu ser vi frem til at møde familie og venner i Danmark. Vi har købt varme trøjer så vi ikke fryser, når vi kommer hjem!

Tak til alle som har fulgt med på vores blog og til jer som har skrevet hilsner til os. Det har varmet og været dejligt at få feedback “In the middle of no-where”.

Vi glæder os til at se alle mand store som små.

Kh og på gensyn

Besætningen på Vela

Natasja, Isabel, Joachim og Christine

Posted in Stillehavet
One comment on “Atoka, Houston & LA – Amerika
  1. Maria says:

    Vi glæder os til at få jer hjem!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>