Ankerplads, Spanien

Næste dag stod på bytur til Pontevedra. Meget hyggelig flot by. Vi valgte selvfølgelig at se byen i siesta time – mellem kl. 13-17, så først da kl. blev 17 kom der liv i byens centrum. Men bygningerne var flotte og med nogle dejlige grønne pladser. Vi endte med at købe mad og vin hos en rigtig specialvare forhandler. Vi holdt os fra det rigtig spanske, som grise klør, og valgte mere velkendt tapas lækkerier som ost, pesto, oliven, pølser og skinker. Så sad vi tilbage på båden og nød lækkerierne i bådens cockpit.

Dagen efter sejlede vi videre til en bugt hvor vi kunne bade inde fra stranden. Vi roede i land og pigerne dyppede fødderne i det kolde vand. Båden lå og vippede en del såovernatte her for anker droppede vi. I stedet for sejlede vi over til en mere rolig bugt, hvor vandet var spejlblankt. Vi nød mad og god vin – og hvad der så først gik op for Christine da hun stod nede i kahytten og rørte i gryderne var at de to herre som sad oppe i cockpittet og nød et glas vin, også nød udsigten ind mod land. Vi havde lagt os i bugten til en nudiststrand. Så kikkerten var der stor rift om. Heldigvis lagde mørket sig tidligt så det blev hurtigt svært at se noget inde på land.

Posted in Atlanterhavet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>