Mod vest Panama

Nu går turen endelig mod vest Panama. Vi ordner bådpapirer hos myndighederne imorgen tidlig og så sejler vi de første små 25 sømil til Isla Otoque. Herefter et længere stræk rundt om Punta Mala over mod Coiba. I midten af december regner vi med at være i Costa Rica. Her mødes vi med Selma og Camilla som skal være med ombord de følgende 3 uger. Vi glæder os til besøg!

Costa Rica bliver super spændende. Vi skal se alverdens dyr over og i havet. Vi skal på jungletur og vulkanbesøg mm.

Vores motor til ankeret er modtaget efter 3 ugers venten og nu indstalleret. Det virker! Autopiloten er kalibreret. Den virker også! Så nu er vi klar til afgang. Julegaverne er også købt. Det er bare om at rive ankeret op i en fart inden vi gror helt fast til bunden her i bugten.

Hilsner fra Vela

20131202-143205.jpg

Posted in Stillehavet
3 comments on “Mod vest Panama
 1. inge Worziger says:

  Kære alle fire.
  Skønt at det endelig lykkedes med motoren til ankerkæden – og at det virker! Rigtig god tur videre. Det bliver spændende at høre om turen og om Costa Rica. Knus
  Inge/mor/farmor

 2. Jesper says:

  Costa Rica er et utroligt smukt land, med mulighed for at se alle de fugle, dovendyr, aber og hvad man ellers kan ønske sig. Skildpadderne kommer ind ved playa grande og lægger sine æg på denne tid.
  Osa peninsula er et besøg værd, hvis i kan finde en ankerplads,
  God tur vestover.

 3. Birgitte Garde says:

  Kære alle 4
  Det er dejligt at høre, at alt nu er på plads til at sejle videre.
  Kan godt være lidt misundelig over, at I nu skal til Costa Rica. Det skal bare være enormt spændende, også for en fuglekigger!
  Ser frem til at høre om alt det. Husk artslisten!
  Og så lige et lidt sent tillykke til Natasja. Du var ikke glemt på dagen, men fødselsdagshilsenen kom bare ikke af sted, men den er ikke mindre velment – Tillykke Natasja.
  God tur videre frem alle 4 – fra Birgitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>